Ένωση Αστυνομικών Δυτικής Αττικής: “Δραματική έκκληση για πραγματική ενίσχυση των υπηρεσιών μας”

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

Όπως γνωρίζετε η Ένωσή μας το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα ενημέρωσης αλλά και επίστησης της προσοχής των αρμοδίων  σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι συνάδελφοι όσο και οι τοπικές κοινωνίες της Δυτικής Αττικής λόγω της διαρκώς αυξανόμενης εγκληματικότητας.

Στα πλαίσια αυτής μας της προσπάθειας συναντηθήκαμε αρχικά  με τον κ. Επιτελάρχη Αντιστράτηγο κ. ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗ Εμμανουήλ εν συνεχεία με τον κ. Δ/ντη Ασφαλείας Αττικής Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ Χρήστο και τέλος με τον κ. Γενικό Αστυνομικό Δ/ντη Αττικής Υποστράτηγο κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη.
Και στις τρείς ανωτέρω συναντήσεις εκθέσαμε με σαφήνεια τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και την επιτακτική ανάγκη προς άμεση ανεύρεση λύσης. Επίσης επισημάναμε πως πρωτίστως, ως προς την επίλυση των εν λόγο προβλημάτων, θα έπρεπε να ενισχυθούν άμεσα τόσο οι υπηρεσίες τάξης όσο και οι υπηρεσίες ασφαλείας της περιοχής μας με Αστυνομικό Προσωπικό .
Σε όλες τις ανωτέρω συναντήσεις που είχαμε λάβαμε την επιβεβαίωση ότι θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για αυτό τον σκοπό.
Ειδικότερα και μετά την συνάντηση που είχαμε στις 14-10-2015 με τον κ. Γενικό Αστυνομικό Δ/ντη Αττικής Υποστράτηγο κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη πληροφορηθήκαμε ότι εκδόθηκε στις 15-10-2015  από το ΠΡΟΚΕΚΑ Αμυγδαλέζας η υπ΄αριθμ. 3288/15/1875734 διαταγή σύμφωνα με την οποία , εν τέλει , 12 συνάδελφοι από υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής που είχαν διατεθεί στην ανωτέρω Υπηρεσία θα αποδεσμεύονταν με σκοπό την ενίσχυση των Υπηρεσιών τους. Ακολούθως όμως  πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι της εν λόγω διαταγής εξεδόθη από το Α.Ε.Α. η υπ΄αριθμ. 6001/5/1339 κα΄ από 19-10-2015 διαταγή σύμφωνα με την οποία 11 συνάδελφοι της Δυτικής Αττικής μετατίθενται με τις έκτακτες μεταθέσεις σε άλλες Διευθύνσεις.

Κατόπιν των ανωτέρω διερωτώμεθα εάν και πότε θα ενισχυθούν πραγματικά οι Υπηρεσίες της τόσο ευαίσθητης από άποψη εγκληματικότητας περιοχής μας οι οποίες όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις και προς πάσα κατεύθυνση έχουν φτάσει σε ΟΡΙΑΚΟ από άποψης λειτουργίας σημείο. Κρούουμε για άλλη μία φορά τον κώδωνα του κινδύνου και απευθύνουμε δραματική έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για πραγματική ενίσχυση των Υπηρεσιών μας.

        Για το Δ.Σ.
                 – Ο –                                                                                                          – Ο –
            Πρόεδρος                                                                                Γεν. Γραμματέας
 ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος                                                               ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner