Θεσσαλονίκη: 11 συλλήψεις για ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα

Στοχευμένοι έλεγχοι για την αντιμετώπιση της διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών και την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων Συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και πώληση λαθραίων τσιγάρων

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 2.000 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα

Στοχευμένοι έλεγχοι με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών αλλά και την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων διενεργούνται σε καθημερινή βάση από αστυνομικούς Υπηρεσιών όλων των Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

  • 8 άτομα για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και
  • 3 άτομα για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 49χρονης αλλοδαπής, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, διότι στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 πακέτα τσιγάρα, τα οποία στο σύνολο τους δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 2.130 πακέτα αδασμολόγητα τσιγάρα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner