Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ηρωίνης στην Κέρκυρα (φωτογραφίες)

– Στην υπόθεση εμπλέκεται 52χρονος ημεδαπός έγκλειστος των Φυλακών Αγιάς Λάρισας

– Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ηρωίνη συνολικού βάρους 182 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των (1.590) ευρώ καθώς και δύο αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Η εξάρθρωση ακόμη μιας σπείρας διακίνησης ηρωίνης, ήταν το αποτέλεσμα της συστηματικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στην υπόθεση και στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία με την κατηγορία της διακίνησης ηρωίνης, που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, εμπλέκονται συνολικά πέντε άτομα, μέλη της σπείρας, μεταξύ των οποίων και ένας 52χρονος ημεδαπός, έγκλειστος των Φυλακών Αγιάς Λάρισας.

1

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Κέρκυρα, συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί, τρείς άνδρες ηλικίας 41, 35 και 25 ετών καθώς και μια 30χρονη γυναίκα.

Από την μεθοδική ανάλυση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, στο πλαίσιο των ερευνών του τελευταίου χρονικού διαστήματος προέκυψε η συστηματική διακίνηση ηρωίνης από την παραπάνω σπείρα.

Κατά την εξέλιξη των ερευνών και σε διαφορετικά χρονικά στάδια εντοπίστηκαν, αρχικά ο 35χρονος και η 30χρονη και στη συνέχεια ο 41χρονος με τον 25χρονο στην κατοχή των οποίων καθώς σε έρευνες στα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (1.350) ευρώ και ηρωίνη βάρους (102) γραμμαρίων, αντίστοιχα.

2

Σε έρευνες που ακολούθησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις οικίες των εμπλεκομένων καθώς και σε άλλους χώρους απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • στον 35χρονο και την 30χρονη ηρωίνη βάρους 80 γραμμαρίων περίπου, 24 ναρκωτικά χάπια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ.
  • στον 41χρονο μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,4 γραμμαρίων καθώς και άλλα αντικείμενα χρήσης και συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα καθώς και δύο αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή, αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

3

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner