Τραγική αυτοκτονία νωρίτερα στο Κρυονέρι – 30χρονος διαμελίστηκε από αμαξοστοιχία (φωτογραφίες)

Τριαντάχρονος άντρας, πιθανόν κάτοικος της περιοχής Κρυονερίου ή Αγίου Στεφάνου, έδωσε τέλος στη ζωή του νωρίς το μεσημέρι, με τον χειρότερο τρόπο. Σύμφωνα με τον οδηγό της αμαξοστοιχίας, ο άντρας με ύψος περίπου 1.90 μ. περίμενε την αμαξοστοιχία σε στάση προσοχής, με το κεφάλι να βλέπει στον ουρανό, αποφασισμένο να δώσει τέλος στη ζωή του με τον χειρότερο τρόπο. Ο οδηγός της αμαξοστοιχίας πανικόβλητος για 100 και πλέον μέτρα κόρναρε, χωρίς να πάρει καμία αντίδραση από το νεαρό άντρα, που σύμφωνα με αυτά που περιγράφει ήταν αποφασισμένος να τερματίσει την ζωή του. Μάλιστα κάποιους από τους επιβάτες, δήλωσαν ότι άκουσαν τον μηχανοδηγό να ουρλιάζει στη θέα του άντρα, φωνάζοντας: “Κάνε στην άκρη μαλ….α, θα σκοτωθείς”.

policenews0 (1)

Οι εικόνες που αντίκρισαν όλοι ήταν σοκαριστικές

Ο νεαρός άντρας, μετά τη σφοδρή πρόσκρουση του τραίνου εκτοξεύτηκε με δύναμη, ενώ το μισό κρανίο βρέθηκε περίπου δυο μέτρα μακριά από το σώμα του.

Στις αναζητήσεις της αστυνομίας για τυχόν σταθμευμένο όχημα στην ευρύτερη περιοχή ή κάποιο σημείωμα, δεν βρέθηκε κάτι. Τα μόνα στοιχεία που περισυνέλεξαν οι άντρες της αστυνομίας, ήταν δυο κλειδιά σπιτιού.

policenews2 (1)

Για τουλάχιστον 3 ώρες, διακόπηκε η γραμμή Δεκέλειας έως Χαλκίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία είχαν τουλάχιστον 100 επιβάτες της αμαξοστοιχίας.

Δείτε τις εικόνες από το σημείο της τραγωδίας νωρίτερα:

policenews2 (1)

policenews3 (1)

policenews4 (1)

policenews5 (1)

policenews6 (1)

policenews7 (1)

Ρεπορτάζ: Α. Μ.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner