Εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις κλοπής σε οικίες και όχημα στην Κορινθία

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν 2 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και εκβίαση

Η σχηματισθείσα δικογραφία, περιλαμβάνει ακόμη ένα άτομο, το οποίο κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, οκτώ περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και όχημα, στην Κόρινθο Κορινθίας και στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 41 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και εκβίαση.

Επιπλέον, η δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνει ακόμη έναν 42χρονο ημεδαπό, που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, προχθές το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, ο 35χρονος και ο 41χρονος, εξανάγκασαν με εκβιαστικό τρόπο ημεδαπό, να τους παραδώσει χρηματικό ποσό, προκειμένου να παραλάβει μέρος από αντικείμενα αλουμινίου, που είχαν αφαιρέσει την 28.10.2015, από την οικία του, στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, χθες το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, εντόπισαν τον 41χρονο και τον 35χρονο, και τους συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 11.9.2015 έως και την 29.10.2015, στην Κόρινθο Κορινθίας και στα Εξαμίλια Κορινθίας, είχαν διαπράξει ακόμη μία κλοπή οχήματος, καθώς και έξι  κλοπές σε οικίες, από όπου είχαν αφαιρέσει συνολικά, αντικείμενα αλουμίνιου και άλλα μεταλλικά αντικείμενα, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, δέκα οικόσιτα πτηνά (γαλοπούλες) και είδη διατροφής.

Όπως επιπλέον προέκυψε , οι ανωτέρω συλληφθέντες προμήθευαν τον 42χρονο, με τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αλουμινίου και τα άλλα μεταλλικά αντικείμενα, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner