8 συλλήψεις σε άτομα με εντάλματα και καταδικαστικές αποφάσεις την τελευταία εβδομάδα στην Αττική

Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, οκτώ (8) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα:

  1. Την 4-10-2017 συνελήφθη στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 30χρονος υπήκοος Συρίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, για υπόθεση διάρρηξης-κλοπής από οικία.
  2. Την 4-10-2017 συνελήφθη στο Πέραμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περάματος, 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή φυλάκισης (17) μηνών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
  3. Την 5-10-2017 συνελήφθη στην Σαλαμίνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σαλαμίνας, 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή φυλάκισης τριών (3) ετών, για το αδίκημα της κλοπής.
  4. Την 5-10-2017 συνελήφθη στην Δραπετσώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κερατσινίου, 38χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) μηνών, για τα αδικήματα της κακόβουλης βλασφημίας, της απειλής και της εξύβρισης.
  5. Την 5-10-2017 συνελήφθη στον Κορυδαλλό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Παπάγου-Χολαργού, 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, για κλοπές από καταστήματα.
  6. Την 8-10-2017 συνελήφθη στο Πέραμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περάματος, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δέκα (10) μήνες, για το αδίκημα της κλοπής.
  7. Την 9-10-2017 συνελήφθη στον Κορυδαλλό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορυδαλλού, 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης ενός (1) έτους, για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
  8. Την 9-10-2017 συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, 57χρονος υπήκοος Τατζικιστάν, ο οποίος αναζητούνταν με «Ερυθρά Αγγελία» από την Interpol , για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner