Αστυνομικοί έλεγχοι σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων

Συνελήφθησαν οκτώ γυναίκες και ένας (1) άνδρας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραβίασης σφράγισης, διευκόλυνσης ακολασίας και της νομοθεσίας που αφορά στα εκδιδόμενα πρόσωπα και στους αλλοδαπούς

Στις 3-11-2015 το μεσημέρι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διενήργησαν ελέγχους για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, σε τέσσερις (4) οίκους ανοχής στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών.

Συνελήφθησαν συνολικά εννέα (9) άτομα. Συγκεκριμένα, δύο (2) ημεδαποί ένας 53χρονος και μία 50χρονη και επτά (7) αλλοδαπές (τρείς υπήκοοι Αλβανίας, δύο Ουκρανίας, μία Μολδαβίας και μία Ρουμανίας) κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για τα αδικήματα της παραβίασης σφράγισης, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και παράβαση των νόμων περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και περί αλλοδαπών. Επιπλέον, προσήχθησαν δύο (2) αλλοδαπές υπήκοοι Αλβανίας και μία (1) ημεδαπή σε βάρος των οποίων συντάχθηκε έκθεση Αρχής για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός των οίκων ανοχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -1.150- ευρώ, ένα (1) καταγραφικό μηχάνημα και εννέα (9) κάμερες.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner