Περίεργη τροπή στην εξαφάνιση του 4χρονου Άγγελου χθες το απογευμα

Τα ερωτήματά μας για την περίεργη εξαφάνιση είναι πολλά. Παρακολουθήσαμε και βγάλαμε πρώτοι και σε “πραγματικό” χρόνο το χρονικό της δήλωσης εξαφάνισης του παιδιού. Οι πληροφορίες που είχαμε αρχικά, ήταν ότι το παιδί εξαφανίστηκε στη περιοχή ή πλατεία της Νίκαιας! Κατόπιν, μάθαμε ότι το παιδί βρέθηκε σε τραίνο μόνο του στη περιοχή της Νέας Ιωνίας (Πευκάκια). Μπερδεμένη ιστορία, με πρωταγωνιστές έναν 57χρονο Έλληνα και μια 41χρονη Ρωσίδα. Πως η μητέρα αφήνει “ασυνόδευτο” ένα παιδί 4 ετών για να το παραλάβει ο πατέρας από άλλο σταθμό;

Σύμφωνα με πληροφορίες και όσα κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού στο Αστυνομικό Τμήμα της Νίκαιας, η 41χρονη Ρωσίδα, πρώην σύντροφός του και βιολογική μητέρα του τετράχρονου, τον ενημέρωσε στο κινητό του τηλέφωνο ότι επιβίβασε το αγόρι ασυνόδευτο στο τρένο του ΗΣΑΠ, από το σταθμό του Αμαρουσίου και ρωτούσε αν είχε παραλάβει το ανήλικο αγόρι. Ο 57άχρονος πατέρας ανησύχησε όταν οι κλήσεις του έμειναν αναπάντητες στο κινητό της 41άχρονης Ρωσίδας του ενώ την αναζητούσε για να τον ενημερώσει και δήλωσε την εξαφάνιση του, στην Αστυνομία. Άμεσα κατατέθηκε αίτημα στην Εισαγγελία για άρση απορρήτου του κινητού τηλεφώνου της 41άχρονης, ώστε να εντοπισθεί, για να προσαχθεί και να εξετασθεί.
Το όνομα του αγοριού είναι Άγγελος Κ., είναι 4 ετών, έχει πράσινα μάτια, ξανθά μαλλιά, και ανοιχτό δέρμα. Εξαφανίστηκε στον περιοχή ΗΣΑΠ Αμαρουσίου (Κηφισιά) και φορούσε κίτρινο μπουφάν. Οι αρχές απευθύνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά να επικοινωνήσει άμεσα με το 100 ή τις Αρχές. Για την εξαφάνιση του αγοριού έχει εκδοθεί αναγγελία Amber Alert.

1

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner