Ποιος έσωσε από τα χειρότερα τον αστυνόμο χθες βράδυ;

Το κείμενο ενημέρωσης και θέσης, αναρτήθηκε από τον πρόεδρο της Ν/Α Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη χθες το βράδυ στο facebook. Συγκρατούμε επίσης το ρητορικο όπως αποδεικνύεται κάθε φορά ερώτημα, ” τι δουλειά έχει η αστυνομία στην ιδιωτική επιχείρηση; ”

“Μόλις γύρισα από το 401 όπου νοσηλεύεται στα επείγοντα ο Aστυνόμος που τραυματίστηκε με καρέκλα στο κεφάλι στο ντέρμπι της λεωφόρου. Ευτυχώς από ότι φαίνεται είναι καλά. Όμως αν δεν υπήρχε δίπλα του άλλος αστυνομικός να τον συγκρατήσει την ώρα της πτώσης ενώ έχασε τις αισθήσεις του θα χτυπούσε πάνω στο κράσπεδο ή στα σιδερένια κάγκελα που ήταν στο σημείο με οδυνηρό αποτέλεσμα .

Το ερώτημα που γενάτε για άλλη μια φορά είναι: τι δουλεια έχει η αστυνομία στην ιδιωτική επιχείρηση; Κάποιοι θησαυρίζουν, κάποιοι άλλοι εκτονώνουν τα ζωώδη ένστικτα τους πάνω σε εργαζομένους αστυνομικούς, ενώ οι αστυνομικοί τραυματίζονται πολλές φορές θανάσιμα με αντίτιμο εξευτελιστικούς μισθούς.

Πρέπει να σταματήσει επιτέλους αυτό ο παραλογισμός,και οι ιδιοκτήτες των ομάδων να δώσουν λίγα απο τα υπέρογκα κέρδη τους αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες που τους αναλογούν ….”

ο κ. Καλλιακμάνης

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner