Άγριο έγκλημα στον Καραβόμυλο – Έσφαξαν σαν αρνί 75χρονο (βίντεο)

Τον άτυχο άνδρα τον βρήκε ένας γείτονάς του στις 7 το πρωί. Πήγε εκεί για να πιουν μαζί τον καφέ τους, όταν όμως πλησίασε είδε την πόρτα μισάνοιχτη.
Την έσπρωξε και ακριβώς πίσω της, μέσα σε μια λίμνη αίματος αντίκρισε πεσμένο στο πάτωμα, τον ηλικιωμένο άνδρα.
Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία. Αστυνομικοί του Α.Τ Στυλίδας, του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας έσπευσαν στο σπίτι και άρχισαν να το ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή.

Ο 75χρονος υπέκυψε στα τραύματά του καθώς δέχθηκε 10 μαχαιριές στην κοιλιά και τον θώρακά και το σπίτι ήταν άνω κάτω, γεγονός που παραπέμπει σε ληστεία.

Ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, λένε σοκαρισμένοι οι γείτονες που δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική εξέλιξη.
Ο 75χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος, είχε τραυματιστεί στα πόδια και πρόσφατα είχε αναρρώσει όχι όμως πλήρως, γιαυτό περπατούσε υποστηριζόμενος με Π.Προφανώς αυτό το γνώριζαν οι δράστες.

Ο άτυχος άνδρας είχε πέσει ξανά στο παρελθόν θύμα επιτήδειων. Την πρώτη φορά, όπως έλεγαν οι γείτονες, πριν από κάποια χρόνια είχε αντιληφθεί τον δράστη που είχε μπει μέσα στο σπίτι,πήρε την καραμπίνα του, τον πυροβόλησε και τον κυνήγησε στο δρόμο.

Την δεύτερη φορά ο ηλικιωμένος βρισκόταν στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο που είχε. Οι άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία και μπήκαν στο σπίτι ανενόχλητοι, κλέβοντας πολύτιμα αντικείμενα.

Τις έρευνες για το τραγικό περιστατικό έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και ένα από τα σενάρια που εξετάζουν είναι ο δράστης να είναι γνωστός του ηλικιωμένου. Στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης και πιθανότατα ο ίδιος να άνοιξε την πόρτα στον άνδρα που τον σκότωσε.

Πηγή

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner