ΕΛ.ΑΣ.: Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων (Πρωί 24/11/2015)

ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα: Ενεργείται προανάκριση 03-11-2015/19:45   Κερατέα

 

 Ι.Χ.Ε. αυτ-το, που οδηγούσε 28χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

 

[ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ]
Έκρηξη:

Ενεργείται προανάκριση

24-11-2015/03:35

Αθήνα

 

 

Άγνωστος δράστης-ες, τοποθέτησαν εξωτερικά της κεντρικής εισόδου των γραφείων του Σ.Ε.Β. (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών), μαύρο σακίδιο πλάτης που περιείχε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό (Α.Ε.Μ), αποτελούμενος από άγνωστα μέχρι στιγμής συστατικά, ο οποίος εξερράγη. Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στο κτήριο του Σ.Ε.Β., στο έναντι πρατήριο υγρών καυσίμων, σε παρακείμενα σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτ/τα, καθώς και θραύσεις υαλοπινάκων, σε κτήριο της Πρεσβείας της Κύπρου και Ξενοδοχείου. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ατόμων. Επιπρόσθετα αναφέρεται ότι,  την 02:50 ώρα της ιδίας, άγνωστος άνδρας, κάλεσε στα τηλεφωνικά κέντρα εφημερίδων δηλώνοντας ότι θα εκραγεί βόμβα, στο Σ.Ε.Β., στην οδό Ξενοφώντος, δίνοντας χρονικό περιθώριο σαράντα (40) λεπτών. Προανάκριση ενεργείται από τη Δ.Α.Ε.Ε.Β.
ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
[Δ.Α. ΠΙΕΡΙΑΣ]
Σύλληψη

διωκόμενου

23-11-2015/10.30

Περίσταση Πιερίας

 

Συνελήφθη 42χρονος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε   απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (6) ετών, (11) μηνών και (2) ημερών, καθώς και αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για (3) έτη, για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και απάτη.
ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  
[Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ]  
Περί ναρκωτικών: Σύλληψη (4) δραστών 23-11-2015/23:50

Κάτω Γατζέα Μαγνησίας

Συνελήφθησαν (4) δράστες, εκ των οποίων (3) ημεδαποί και (1) υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, γιατί στην κατοχή τους και σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (313,6) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (2) ζυγαριές, χρηματικό ποσό , (4) κινητά τηλέφωνα. Επίσης κατασχέθηκαν και (2) Ι.Χ.Ε. αυτ-τα.

 

 
ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ  
[Δ.Α. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ]  
Περί τελωνιακού κώδικα- όπλων:

 Σύλληψη (1) δράστη

23-11-2015/15:00  Λουτράκι Κορινθίας Συνελήφθη 34χρονος, γιατί στην κατοχή του και σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (7.800) πακέτα τσιγάρων και (900) γραμμάρια καπνού, χωρίς να φέρουν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, καθώς και (1) κυνηγετική καραμπίνα, της οποίας η άδεια είχε λήξει.

 

 

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner