Συνεχιζόμενη αυτή η τριβή, θα χαθούν στρατοί στη Μέση Ανατολή…

Η Ε.Ε. συμπεριφέρεται όπως το παιδάκι που έφαγε χαστούκι στο πρόσωπο και δάκρυσαν τα μάτια του. Συμπεριφέρεται ηττοπαθώς και σπασμωδικά, μη έχοντας στοιβαρή εξωτερική πολιτική καθώς στερείται και του ενιαίου οργάνου επιβολής αυτής, δηλαδή ενιαίου στρατού. Δεν μπόρεσε καν να εκμεταλλευτεί την προσωρινή δυσχερή θέση της Τουρκίας και συζητήθηκε και ενταξιακό ζήτημα. Μάλλον οι προβλέψεις του Κίσσινγκερ σχετικά με το αν κατορθώσουμε να γίνουμε Περιφερειακή Δύναμη θα επιβεβαιωθούν, καθώς έχουμε λησμονήσει τις βασικές αρχές της συνθήκης της Βεστφαλίας του 1648 μ.Χ. όπως και τί αποτέλεσε το αίτιο των Παγκοσμίων Πολέμων.
policenews
Όσον αφορά ενταξιακό ζήτημα θα μπορούσε να τεθεί μόνον με το ευρωπαϊκό τμήμα της Τουρκίας μέχρι τα στενά του Βοσπόρου, κοινώς αυτό που αποκαλείται Ευρώπη με τη γεωγραφική έννοια. Ας μην ξεχειλώσουμε αυτό το πουλόβερ, γιατί θα το ξηλώσουμε και θα το μετανιώσουμε.  
Εκτός αυτών αποδεικνύεται ότι οι υπερβολικές ενοποιήσεις πλήττουν τελικά την ευημερία των λαών, καθώς οι κανόνες ευνοούν κανέναν πλέον καθώς το χρήμα χάνει την αγοραστική του αξία, είτε λέγεται ρευστό είτε πλαστικό είτε εικονικό.
Πλέον αυτών η Ε.Ε. αποδεικνύει ότι η εξωτερική της πολιτική είναι έρμαιο των φονταμενταλιστικών διαθέσεων, υποχωρεί πολύ εύκολα και με τα παρόντα στοιχεία με τον ένα ή άλλο τρόπο θα οδηγηθεί σε αναγκαστικό εξισλαμισμό σε 30 χρόνια.
Δηλαδή χρηματοδοτεί την Τουρκία να δέχεται πρόσφυγες και μετανάστες και από την άλλη ξεκινά ή έστω συζητά ενταξιακές διαδικασίες αυτής με την Ε.Ε. Κοινώς πάλι σε λίγα χρόνια το πρόβλημα θα είναι εντός ζώνης Σένγκεν. Απίστευτα πράγματα. Αρκεί να φύγει η καυτή ατζέντα από τα χέρια των τωρινών πολιτικών που χειρίζονται τις τύχες της Ευρώπης και των εθνικών κρατών τους. 
Το πρόβλημα πάλι τίθεται στο αιτιατό, και όχι στο αίτιο που είναι να λήξει ο πόλεμος. Πιστεύω πώς θα έχουμε χειρότερα με την εφαρμογή της παρούσας ατζέντας. Δεν γίνεται να ενσωματωθούν ολόκληρες χώρες μέσα σε άλλες χώρες. Θα πυροδοτηθεί με γεωμετρική πρόοδο εσωτερικός εξτρεμισμός με τη μορφή του ντόμινο και του μιμητισμού, όπως είχα γράψει στο παρελθόν για τον μιμητισμό και εθισμό στους δημόσιους αποκεφαλισμούς του ΙΣΙΣ.  , χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κέντρο να συνδέει αυτά, παρά μία θεία επιταγή που θα διακινείται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δεν μπορείς ούτε να τα φιμώσεις άλλα ούτε και να τα ελέγξεις όλα.
Δεν μπορεί για να κακοκαρδίσεις τον Ρώσο και τον κάθε ένα ηγέτη, να σταθείς απέναντι του. Ποτέ κανένα πρόβλημα δεν λύθηκε παύοντας την αφορμή του και το αιτιατό του κι όλοι θα είναι ηττημένοι και πάνω από όλους οι Λαοί που ταράσσεται συνεχώς η καλή γειτονία και αρμονία τους. 
Συνεχιζόμενη αυτή η διεθνής τριβή, θα χαθούν στρατοί στη Μέση Ανατολή, όπως συνέβη και στο παρελθόν από αρχαιοτάτων χρόνων.
 Μακάρι να διαψευσθώ και να αλλάξει ροή των πραγμάτων.

Αβέλλας Ν. Μιχαήλ
Αστυνομικός – Μέλος Διαβούλευσης Δ. Τεμπών Λάρισας 

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner