Δελτίο Τύπου της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου για το θέμα των ανατροπών στο εφάπαξ βοήθημα

Η Ένωση μας έχει γίνει αποδέκτης των αισθημάτων έκπληξης, απογοήτευσης αλλά και οργής εκατοντάδων συναδέλφων οι οποίοι βλέπουν για άλλη μια φορά να στοχοποιούνται μετά την δημοσιοποίηση εγγράφου του ΥΠΕΘΑ που αφορά το εφάπαξ βοήθημα που λαμβάνουμε, το οποίο εάν εφαρμοστεί στο σύνολο θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες καθυστερήσεις στην χορήγησή του όσο και σε νέες μειώσεις στα δικαιούμενα ποσά.

Η Ένωση μας εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχει προτείνει λύσεις για την ενίσχυση του Ταμείου που χορηγεί το εφάπαξ βοήθημα, όπως την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Αντί αυτού βλέπει να προωθούνται λύσεις μείωσης και μετάθεσης του προβλήματος στο μέλλον.

Η Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. ζητά άμεσα από το ΥΠΕΘΑ την αντικατάσταση των διατάξεων που οδηγούν στην αναβολή και στην μείωση του βοηθήματος, το οποίο εδώ και δεκαετίες οι Ελληνες Στρατιωτικοί συντηρούμε μόνο με τις εισφορές μας και να προβεί σε ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί η ηρεμία στους συναδέλφους οι οποίο βλέπουν μετά τους μισθούς και τις συντάξεις να στοχοποιείτε και το εναπομείναν στήριγμά τους.

Το παρόν δελτίο τυπου κοινοποιείτε σε όλα τα πολιτικά κόμματα από τα οποία ζητούμε τις ενέργειές τους για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Θεοδώρου Γεώργιος
Υπολοχαγός (ΠΖ)
Ο Γεν. Γραμματέας
Λίτσιος Ευάγγελος
Υπίλαρχος (Α)

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner