Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 35χρονου Ινδού στο Μενίδι Αττικής

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 45χρονου υπηκόου Ινδίας που διαπράχθηκε στις 28-9-2013 στην περιοχή των Αχαρνών. Δράστης είναι ένας 31χρονος υπήκοος Πακιστάν ο οποίος και συνελήφθη.

Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 45χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ινδίας, που διαπράχθηκε στις 28-9-2013 σε παράπηγμα εντός αγροτεμαχίου, στην περιοχή των Αχαρνών.

Ο 45χρονος είχε βρεθεί της 30-9-2013 στο ανωτέρω παράπηγμα, θανάσιμα τραυματισμένος, φέροντας σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, κακώσεις στο σώμα του που είχαν προκληθεί από αμβλύ όργανο.

Δράστης είναι ένας 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης την 30/09/2015. Ο δράστης, ο οποίος ήταν γνωστός του θύματος, ομολόγησε την πράξη του και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, πήγε στην οικία όπου διέμενε το θύμα, έχοντας προηγουμένως καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και αμυνόμενος σε επίθεση που δέχθηκε τον κτύπησε με ξύλινο κοντάρι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner