Κατερίνη: Περίπολο αστυνομικών συνέλαβε 27χρονο την ώρα που έκανε “μπούκα” σε κατάστημα

Συνελήφθη 27χρονος στην Κατερίνη από περιπολούντες αστυνομικούς τη στιγμή που προσπαθούσε να διαρρήξει κατάστημα. Λίγο νωρίτερα επιχείρησε να διαρρήξει και άλλο κατάστημα στην ίδια περιοχή.

Οι συνεχείς και στοχευμένες περιπολίες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής της εγκληματικότητας, οδήγησαν στη σύλληψη 27χρονου ημεδαπού, την ώρα που επιχειρούσε να εισέλθει παράνομα σε κατάστημα στην Κατερίνη.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, ο παραπάνω αφού αρχικά έσπασε την γυάλινη είσοδο καταστήματος super market , επιχείρησε να μπει στο κατάστημα με σκοπό να αφαιρέσει διάφορα εμπορεύματα και χρήματα, ωστόσο έγινε αντιληπτός από διερχόμενους περιπολούντες αστυνομικούς και συνελήφθη.

Από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα την ίδια μέρα είχε παραβιάσει και άλλο κατάστημα στην ίδια περιοχή, χωρίς τελικά να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε. Ο συλληφθείς, που και κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για διάφορα ποινικά αδικήματα, θα οδηγηθ εί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner