Θεσσαλονίκη: Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και εξιχνιάσεις περιπτώσεων ληστείας

Στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. ταυτοποιήθηκαν οι δράστες σε κάθε περίπτωση και σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σχετικά με περιπτώσεις ληστειών, κλοπών και αποδοχής-διάθεσης προϊόντων εγκλήματος που έλαβαν χώρα σε περιοχές εδαφικής τους αρμοδιότητας, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν (3) άτομα και εξιχνιάστηκαν οι ακόλουθες υποθέσεις:

Σύλληψη ατόμου για ληστεία

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης που εκτελούσαν υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας ως πλήρωμα περιπολικού στην ευρύτερη περιοχή της Πυλαίας, συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας έναν ημεδαπό, για περίπτωση ληστείας. Πρόκειται για 39χρονο άντρα, ο οποίος μαζί με συνεργό του που αναζητείται, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα από εμπορικό κατάστημα της περιοχής, ενώ στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν τα κλοπιμαία και να διαφύγουν τη σύλληψη, έκαναν χρήση σωματικής σε βάρος της υπεύθυνης ασφαλείας της επιχείρησης.

Σύλληψη ατόμου για περίπτωση κλοπής

Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., απογευματινές ώρες χθες (12-10-2015), συνέλαβαν 43χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εισήλθε σε κομμωτήριο της Άνω Πόλης και εκμεταλλευόμενος προσωρινή απασχόληση του ιδιοκτήτη, αφαίρεσε πορτοφόλι και κινητό του τηλέφωνο.

Σύλληψη ατόμου για απόπειρα κλοπής

Αστυνομικοί του Α.Τ. Μηχανιώνας, πρώτες πρωινές ώρες χθες (12-10-2015), συνέλαβαν 40χρονο ημεδαπό, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από αποθήκη της περιοχής.

Εξιχνίαση κλοπής

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας, σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Σεπτέμβριο του 2015, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου, διέρρηξε, με άγνωστο συνεργό του, αυτοκίνητο από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν χαρτοφύλακα που περιείχε χρήματα και διάφορα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner