Και οι 4 είχαν εντάλματα σύλληψης…

Συνελήφθησαν, την τελευταία εβδομάδα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τέσσερις Έλληνες, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα:

1. Την 7-10-2015 συνελήφθη στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Ιωάννη Ρέντη, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για τα αδικήματα της έκδοσης εικονικών φορολογικών στοιχείων, της κλοπής και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης με συνολική ποινή φυλάκισης δεκατέσσερα (14) έτη.

2. Την 7-10-2015 συνελήφθη στην περιοχή του Ταύρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία  καταδικαστική απόφαση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση, με ποινή φυλάκισης πέντε (5) ετών.

3. Την 11-10-2015 συνελήφθησαν στην περιοχή του Χαϊδαρίου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.:

i) 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο (2) εντάλματα σύλληψης για τα αδικήματα της ληστείας και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε και μία καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δέκα (10) έτη και έξι (6) μήνες για τα αδικήματα της ληστείας και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας.

ii) 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένα ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ληστείας και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας, πράξεις που τέλεσε από κοινού με τον 24χρονο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner