Επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ.: Συνέλαβε 2 μαστροπούς στον Άλιμο

Συνελήφθησαν, στις 13-10-2015 το απόγευμα στον Άλιμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 46 ετών για μαστροπεία.

Επιπλέον, προσήχθη μία 22χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ουγγαρίας, σε βάρος της οποίας συντάχθηκε έκθεση Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Ειδικότερα, μετά από έρευνα για τη λειτουργία γραφείου «ραντεβού» και διαδικτυακής  ιστοσελίδας, μέσω των οποίων κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων πραγματοποίησαν επιχείρηση σε ξενοδοχείο στον Άλιμο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, προσήχθη μία 22χρονη αλλοδαπή η οποία εκδίδετο και συνελήφθησαν ένας 46χρονος ημεδαπός ο οποίος μετέφερε την προαναφερόμενη στο σημείο συνάντησης καθώς και ένας 43χρονος ημεδαπός ως υπεύθυνος για το κλείσιμο των ραντεβού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες τα τελευταία δύο χρόνια, προωθούσαν, κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία, γυναίκες στην πορνεία.

Κατασχέθηκε ένα  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 245 ευρώ, τέσσερα  κινητά τηλέφωνα, ένα tablet και ένα  τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις σχετικές με τη πραγματοποίηση ραντεβού. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner